В Італії презентували культурну та кулінарну спадщину Бессарабії

  • Коментарі запису:0 Коментарів | 
  • Переглядів: 22
Ви зараз переглядаєте В Італії презентували культурну та кулінарну спадщину Бессарабії

Про це повідомляє SEEDS.

Зазначається, що у заході взяли участь понад 600 виробників продуктів харчування з усього світу. Місто Болград Одеської області представляло сімейне підприємство «Балканські ястія» Сергія та Наталі Русєвих.

«Наша участь у цьому престижному ярмарку була для нас честю і можливістю презентувати культурну та кулінарну спадщину Бессарабії», – поділилася Наталя Русєва.

На українському стенді відвідувачі мали змогу спробувати та взяти участь у майстер-класах та презентаціях, присвячених традиційним стравам та продуктам з різних регіонів України. Серед них м’ясні страви від «Балканських страв», молочні продукти від «Бринзарні» (с. Приморське Ізмаїльського району) та вина від «Вінарії» (м. Ізмаїл).

Наталія Русєва продемонструвала традиційний болгарський бессарабський хліб, а відвідувачі мали змогу спробувати міліну (випічку) та м’ясні вироби сімейного підприємства.

«Окрім кулінарних пропозицій, українська делегація також представила проект “Шлях вина та смак української Бессарабії”, а на різноманітних панелях та конференціях обговорювалися теми, пов’язані зі “збереженням біологічного різноманіття та розвитком стійких систем харчування в регіон”», – розповіла Наталя Русєва.

agro-business

Поділитися новиною:

Отримуйте ТОП-10 новин за минулий день на електронну пошту:

Залишити відповідь