«Молокія» запустила виробництво йогурт&соус

  • Коментарі запису:0 Коментарів | 
  • Переглядів: 9
Ви зараз переглядаєте «Молокія» запустила виробництво йогурт&соус

Про це повідомляє AgroTimes з посиланням на пресслужбу компанії.

Йогуртові соуси ‒ готове рішення для овочів на грилі, картоплі, сендвічів, м’яса, шаурми, бургерів. Також їх можна використовувати як заправку до салатів замість олії чи майонезу.

Соуси мають жирність 2,1%, розфасовані у стакан об’ємом 250 г.

«Дослідження NIQ підтверджують: попит на здорову їжу стрімко зростає, і споживач шукає здорову альтернативу вже звичним продуктам. Запуск йогурт&соус ‒ це справжня інновація для нас, що закладає основу для майбутнього розширення асортименту й відкриває нові можливості для стратегічного розвитку в суміжних категоріях», ‒ наголосила директорка з маркетингу «Молокія» Тетяна Коровіна.

Вона додала, що компанія випустила абсолютно новий для себе продукт без додаткових інвестицій у виробництво на наявних потужностях.

agro-business

Поділитися новиною:

Отримуйте ТОП-10 новин за минулий день на електронну пошту:

Залишити відповідь