На Тернопільщині підприємство з прифронтової зони запускає нове виробництво

  • Коментарі запису:0 Коментарів | 
  • Переглядів: 8
Ви зараз переглядаєте На Тернопільщині підприємство з прифронтової зони запускає нове виробництво

Компанія DELTA FOOD почала працювати в Запоріжжі в 2009 році. Підприємство випускало майонези, майонезні соуси, гірчицю, соняшникову олію, кукурудзяні палички. Продукція власної ТМ «Гуляй-поле» продавалась в мережевих магазинах України, а також експортувалася у Францію, Китай, Чехію, Грузію, Вірменію, Литву та інші країни, пише agronews.ua.

Читай нас також у Viber та Telegram.

Виробничі потужності компанії знаходились у місті Гуляйполе, яке свого часу входило до території Вольностей Війська Запорозького Низового. Нині знаходиться на лінії фронту і зазнає майже щоденних обстрілів ворогів.

З початку повномасштабної війни керівництво компанії поставило перед собою завдання зберегти потужності та колектив. На початку 2022 року було прийнято рішення про релокацію у більш безпечний регіон – на Тернопільщину.

Компанія перевезла сюди виробничі потужності, допомогла працевлаштуватись частині колективу, і згодом ввела в експлуатацію першу лінію розливу та фасування олії.

Потужність виробництва 6000 пляшок/год ємністю 1л. На даний час в цеху працює 89 осіб.  Коли ж завод запрацює на повну потужність, додасться ще 150 робочих місць. Будуть запущені лінії з виготовлення майонезної продукції та гірчиці, які працюватимуть у дві зміни. А в найближчих планах –  виведення на ринок нових позицій під власним брендом.

AgroNews

Поділитися новиною:

Отримуйте ТОП-10 новин за минулий день на електронну пошту:

Залишити відповідь