Нововолинський м’ясокомбінат розширив асортимент: м’ясні кульки, сосиски з брусницею, нагетси

  • Коментарі запису:0 Коментарів | 
  • Переглядів: 22
Ви зараз переглядаєте Нововолинський м’ясокомбінат розширив асортимент: м’ясні кульки, сосиски з брусницею, нагетси

Нововолинський м’ясокомбінат розширив асортимент: з’явилися нові лінійки ковбас та продукція фастфуд.

Про це повідомили в агропромисловій групі «Пан Курчак», до якої входить підприємство.

Так, була створена нова лінійка напівкопчених ковбас, до якої увійшло 15 найменувань. Також розроблено п’ять нових видів сирокопчених ковбас.

М’ясокомбінат виробляє котлети для бургерів (заморожені та в паніруванні) з різних видів м’яса: курятини, яловичини, качатини та свинини.

Асортимент ТМ «Нововолинський м’ясокомбінат» поповнився також сосисками Hot Dog, серед яких – ексклюзивні з брусницею та червоною порічкою, а також м’ясними кульками для кафе Chicken balls із курятини або яловичини з різноманітними начинками.

Серед новинок – продукція фастфуд: палички з курячого філе, нагетси, попкорн та крила.

«Наша продукція не має аналогів в Україні», – запевнив директор Нововолинського м’ясокомбінату Руслан Остропольський.

Нагадаємо, глибока переробка – світова тенденція на ринку птахівництва.

Довідка

ТзОВ «Нововолинський м’ясокомбінат» – високотехнологічне підприємство, яке входить до агропромислової групи «Пан Курчак». Для виробництва м’ясних продуктів «Пан Курчак» вирощує птицю та свиней на власних підприємствах та відгодовує їх кормами власного виробництва. Більшість сировини та матеріалів постачається на виробництво з підприємств, що мають сертифікацію відповідно до законодавства ЄС. На Нововолинському м’ясокомбінаті впроваджено систему менеджменту безпеки харчових продуктів, яка відповідає міжнародним нормам ISO 22000:2005. Підприємство має міжнародний сертифікат SAI GLOBAL, який підтверджує високий рівень організації виробництва м’яса свинини.

agrotimes

Поділитися новиною:

Отримуйте ТОП-10 новин за минулий день на електронну пошту:

Залишити відповідь